Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında iftiralara Cevaplar

2010-12-20 15:41:00

1)Başörtü yasağı ilk ortaya çıktığında,başörtülü kesimler tarafından şiddetli bir direniş vardı öyle ki bu yasaktan vazgeçeceklerdi nerdeyse ama Hoca Efendi '' Evde durmaktansa başınızı açıp okula gidin'' diye fetva verdi. Bunun neden yaptı?

CEVAP = Okulda Kapanmak Yasaksa Ne Yapmalıdır?
HOCAEFENDİ’NİN CEVABI:
Dinî emirlerini yerine getiremeyeceği okula bir kadının gitmesi câiz değildir. Ne pahasına olursa olsun, mücadele edip başını kapamalıdır.... Devamı için tıklayın.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=102665483106962


2)Hoca Efendi neden hacca gitmemiştir?

CEVAP = Fethullah Gülen Hocaefendi üç defa Hacca gitmiştir..... Devamı için tıklayın.
http://iftiralar.blogcu.com/fethullah-gulen-hacca-gitmedi-diyen-terbiyesizlere-cevap-video/9267550


3)(güya) Askeriyedeki talebeleriyle ülkeyi ele geçirme konuşmaları ortaya çıkmış. Böyle bir şey var mı?

CEVAP = Böyle birşey iddia eden delillerini de ortaya koymalıdır.
Devletin Birimlerine Sızmaya Cevap - HER YERDE OLUN
http://www.facebook.com/video/video.php?v=134473493272416


4)Hoca efendi Üstad Bediüzzaman Said Nursi'nin kürt oldugunu öğrenince şaşırmış.Neden ? Veya var mı böyle birşey ?

CEVAP = Hocaefendinin ırkçılığın zararlarıyla alakalı binlerce yazısı ve kasetleri vardır. Bediüzzaman hazretleri nesep olarak Kürt değildir. Üstad'ın nesep açısından Ehl-i Beytten olduğuna dair bir hatıra da mevcuttur.
Üstad'ın Kürt Olduğunu Bilseydim Elini Öpmezdim İFTİRASI
http://iftiralar.blogcu.com/ustad-in-kurt-oldugunu-bilseydim-elini-opmezdim-iftirasi/9052359


5)Hoca efendi papanın elini neden öpmüştür?

CEVAP = Hocaefendi papanın elini öpmemiştir. Böyle birşey iddia eden delillerini de ortaya koymalıdır.
Papanın elini öpen kişi Alladdin Kaya değil, video montajdır
http://www.diyalogsitesi.com/forum-oku-2880-papanin_elini_open_kisi_alladin_kaya_degil_video_montajdir.html


6)Hoca efendi neden evlenmiyor?

CEVAP = Fethullah Gülen ve Bediüzzaman Said Nursinin neden evlenmediği
http://www.facebook.com/topic.php?uid=6516331506&topic=13244

Hocaefendi aşağıdaki videoda evliliğin öneminden bahsediyor.
Dinimize Göre Bekârlık ve Evlilik Mevzuu
http://www.facebook.com/video/video.php?v=140294149344095


7)Hoca efendinin mal varlığı yok mu?

CEVAP = Evet yok. Üzerinde kayıtlı hiç bir malı yok. Oturacak evi bile yok. Tek geliri emekli maaşı ve kitaplarının telif hakları.
Hocaefendi'den yürek yakan soru
http://www.diyalogsitesi.com/haberler-goster-821-hocaefendi_den_yurek_yakan_soru.html


8)Hoca Efendi Amerika'ya neden gitti?

CEVAP = Fethullah Gülen neden ABD'de yaşıyor?
http://www.gencadam.net/content/view/163/57/


9) Cemaatin polislik sınavını çaldıkları kesin. Bunu yapmalarındaki amaç ne? Ve en önemlisi Hoca efendi ve onun gibi cemaatten kimselerin bu vebalin altına girmeleri sözkonusu oldugu halde diğerlerinin hakkına girilmesindeki hikmet ne ?

CEVAP = Böyle birşey iddia eden delillerini de ortaya koymalıdır. CEMAAT GÜNAH KEÇİSİ ! YAP YAP CEMAATA AT !
Hainler her türlü pisliklerini kendilerini millete adamış ve karşılıksız hizmet eden güzel insanlara atmaya başladılar. Aslında çok iyi biliyorlar ki kendilerinin zevkle yaptığı bu şeytanlıklar bu güzel insanların aklından bile geçmez. Zira onlar Allah'tan çok korkarlar. Her türlü haksızlıkta bütün insanların hakkı olduğunu ve bunun da asla ödenemeyeceğini iyi bilirler.
Kopyacılar Ortaya Çıktı İçlerinde Bir Tane Cemaat Mensubu Yok
http://iftiralar.blogcu.com/kopyacilar-ortaya-cikti-iclerinde-bir-tane-cemaat-mensubu-yok/8880292

4253
0
0